تبلیغات
مطالب اینترنتی - تنها راه گرفتن تلخی زیتون در خانه
 
مطالب اینترنتی
صفحه نخست         تماس با مدیر         پست الکترونیک        RSS         ATOM
 
 
دوشنبه 7 خرداد 1397 :: نویسنده : نویسنده


خوردن زیتون همراه غذا فواید زیادی دراد و اینکه زیتون خاصیت ضد سرطانی دارد. در ادامه نحوه گرفتن تلخی زیتون در خانه را بخوانید..

نحوه گرفتن تلخی زیتون در خانه

اصولا زیتون ها به سه صورت کنسروی – شکسته و بی هسته هستند. زیتون شکسته زیتونی است که مراحل روغن گیری آن انجام شده است و زیتون بی هسته همان زیتون کنسروی است (روغن کشی نشده است) و برای تهیه ی زیتون پرورده و یا تزپین کردن با فلفل قرمز و بسته بندی های خوشگل استفاده می شود.

در هرحال همه ی زیتون ها یک تلخی دارند و تنها راه گرفتن تلخی آنها خواباندن در آب نمک و شستشوی چند باره ی آنها است تا طعم تلخی آن به حد مورد انتظار شما از بین برود. ( میتوان در روز حدود سه الی چهار بار زیتون ها را می شویم و مجددا در آب نمک بریزیم)

ازبین بردن تلخی زیتون

در آخر که طعم مطلوب را پیدا کرد مجدا زیتون ها را در آب نمک بریزید شوری آن به اندازه ای باشد که خوراک آن برای شما مطبوع است (نه بی نمک و نه شور) و مثلا اگر در سطل های پلاستیکی سایز ماست های سه کیلویی می ریزی. روی آن ۱ یا ۲ قاشق روغن زیتون و گلپر (یک قاشق ) بریز معمولا زیتون را در جای خنک
می گذارند وسعی کن این جای خنک یخچال نباشد

معمولا زیتون ‌های سبز یا زیتون‌هایی که اندکی مانده تا رسیده شوند
را برای مدتی در محلول‌های قلیایی می‌خوابانند تا تلخی گوشت آنها گرفته شود.
سپس مدتی در آب می‌خوابانند و سرانجام در ظرف محتوی محلول کم‌نمک
(مخلوط آب، نمک و سرکه) نگه می‌دارند یا اینکه از همان ابتدا فرآیند گرفتن تلخی را تنها با آب‌نمک انجام می‌دهند.

گرفتن تلخی زیتون

گرفتن تلخی زیتون

زیتون را به این روش حتی در خانه نیز می‌توان عمل آورد، اما به دلیل وقت‌گیر بودن این فرآیند،
بیشتر مصرف‌کنندگان، زیتون آماده را ترجیح می‌دهند.
بعضی از زیتون‌ها پس از عمل آوردن سیاه می‌شوند.
اگر زیتون پس از بیرون آوردن از قلیاب مدتی در معرض هوا قرار ‌گیرد، رنگش به سیاهی می‌زند.
البته رنگ زیتون بیش از همه به نوع آن مربوط می‌شود.
در مورد محلول های قلیایی خوراکی ( ترکیب آب و بی کربنات ها مثل جوش شیرین و آهک (که برای مربای بالنگ استفاده می شود )

چگونگی گرفتن تلخی زیتون در خانه

آنچه باید در مورد هشدار درباره مصرف زیتون بدانید

زیتون به طور کلی برای سلامتی بدن بسیار مفید است
با اینحال برخی از آلرژی‌های فصلی وجود دارد که می‌تواند با گرده‌ی درخت زیتون مرتبط باشد.
همین امر موجب ایجاد آلرژی در افراد مختلف می‌شود.
همچنین در زیتون و روغن آن اسیدهای قوی و ترکیبات آلی موجود است که مصرف آن برای زنان باردار و شیرده توصیه نمی‌شود.
در صورت مصرف سعی کنید از زیاده‌روی و افراط خودداری کنید و قبل از مصرف حتما با پزشک خود مشورت نمایید.
در نهایت زیتون حاوی مقادیر زیادی از سدیم است که برای افرای که فشار خون بالا دارند
و یا از وجود بیماری‌های قلبی عروقی رنج می‌برند ممکن است مضر باشد.
به جز موارد گفته شده، زیتون برای سایر افراد بسیار مفید است

گرفتن تلخی زیتون

گرفتن تلخی زیتون

از بین زیتون ‌های سبز و مشکی، کدام یک ارزش غذایی بیشتری دارند؟

بخش عمده‌ ای از ارزش غذایی زیتون مربوط به روغن آن است.
اگر بر همین مبنا بخواهیم درباره زیتون و ارزش غذایی آن قضاوت کنیم،
زیتون‌ های تیره ‌رنگ دارای میزان روغن بیشتری هستند و از این نظر غنی ‌تر محسوب می ‌شوند.
به طور کلی، روغن زیتون جزو روغن‌ های بسیار مطلوب محسوب می ‌شود
و عنصر تعیین‌ کننده‌ ای در درجه‌ بندی زیتون ‌ها به شمار می ‌آید.

در کشورهای مختلف، بخشی از زیتون تولیدی به مصرف روغن‌ گیری می ‌رسد.
آیا ‌در کشور ما هم این مساله اتفاق می ‌افتد؟
نه، متاسفانه در کشور ما به‌ طور کلی فرآیند روغن ‌گیری از محصولات باغ ‌های زیتون انجام نمی ‌شود.
در واقع، روغن‌ های تولیدی کشور به صورت خام از کشورهایی مانند اسپانیا،
سوریه و یونان به کشور وارد می شوند و تنها فرآیند تصفیه و بسته‌ بندی آن ها در کارخانه‌ های داخل کشور انجام می ‌شود.
تولید روغن زیتون در کشور مستلزم ایجاد شرایط خاصی است که در باغ‌ های زیتون‌، معمولا این شرایط حاصل نمی ‌شود

سیب سبز , سلامت , تبیان



لینک منبع

مطلب تنها راه گرفتن تلخی زیتون در خانه در سایت مفیدستان.





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : نویسنده
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :